Lilla Vik | Restaurang
21700
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21700,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

NJUT AV GOD MAT OCH DRYCK

Lilla Viks restaurang ligger beläget mitt på Lilla Viks golfbana mellan havet och äppellundar. Detta är vår huvudrestaurang och förutom lunch och à la carte servering kan vi erbjuda catering och festarrangemang.

 

På Lilla Vik serverar vi mat lagad med omsorg av när-producerade råvaror i möjligaste mån. Vi satsar på hög kvalité  på allt från varmkorven till den fina menyn.

 

Vi med i guiden Sveriges Bästa Bord!

RESTAURANG MED ”FINE DINING”

Restaurangen på Lilla Vik rymmer ca 100 personer varav 32 platser för enskilda sällskap i den uppdukade delen av vår restaurang.

ÖL & VIN

Öl smakar bra efter golfrundan och vi har många goda sorter att välja mellan. Konrad som är en ljus tjeckisk öl serverar vi som fatöl på Lilla Vik. Med omsorg har vi valt ut ett antal goda och prisvärda viner till våra menyer. I vårt populära vinotek kan du pröva ett glas av de olika röda och vita sorterna.

WHISKY

Singelmalt är ett populärt tips och vårt utbud har utökats. Vi kan varmt rekommendera vår whiskyprovning av fyra olika singelmalt – enskilt vid Ditt bord eller i större sällskap.