Lilla Vik | Banor
180
page-template-default,page,page-id-180,page-child,parent-pageid-21701,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Banor

Lilla Vik – parkbana med seaside känsla

Lilla Vik löper delvis på Östersjöns strandbrink och bjuder vackra naturupplevelser. Havsutsikten och den ypperliga kvaliten på banan ”där varje slag kräver golfslag” leder nästan alltid till en varaktighet och djup förälskelse. Om våren skimrar skir äppelblom som i skördetid förbyts i ett färgsprakande skådespel. Lilla Vik-banan har par 72 och mäter 5670/4828 meter från gul respektive röd tee.

DJUPADAL – VACKER OCH ÖPPEN HEDLANDSBANA

Djupadal är byggd på ren sandjord. Banan är kraftigt kuperad och utsikten från högsta punkten magnifik. Vid klart väder ser man tvärs över Hanöbukten ända till Blekinge. Med inbjudande fairways och utmanande greenområden är Djupadal både en storslagen golfupplevelse och som en av mästerskapsbanorna på SAS Masters Tour är den naturligtvis spännande och utmanande för alla golfspelare. En väl tilltagen driving range och stora puttinggreener ger goda möjligheter för träning av alla typer av slag. Djupadalsbanan har par 71 och mäter 5741/4860 meter från gul respektive röd tee.

 

Besök Österlens GK:s hemsida för att läsa mer om banorna